متنی که در پی میآید نامه محبت آمیز یک سرگروه حلقه صالحین به متربیاش است که با او قهر کرده است.
دوست خوب و عزیزم جناب آقای——-سلام علیکم؛
سلام به لحظه های طلایی عمر گرانبهایت که در مسیر جاودانه معرفت پاشیدی!
خوش به حالت با این دفتر خاطرات روشن !
حال دل و روحت چطور است؟ امیدوارم که در پرتو نگاه مهربان حضرت مهدی(عج) همیشه زنده وپاینده بماند.
راستی با پنجره چشمهایت چه می کنی؟ اگر از من می شنوی همیشه آنها را بسوی افقهای سادگی و صداقت و معنویت باز کن تا برایت تصویر قشنگ زندگی را در قاب مردمک چشمانت یادگار گذارد.
دوست عزیزم از روزی که آمدی و برای رویش سبز معارفت باغچه حلقه شجره طیبه صالحین شهید ——- رابرگزیدی خیلی خوشحال شدم.
این را بدان هرگاه تشنه معرفت شدی و خواستی ریشه ات را در باغچه بندگی خداوند تعالی محکم کنی می توانی آن را در باغچه حلقه صالحین آبیاری کنی .
به امید روزی که شاخه هایت از آسمان معرفت ستاره بچیند و بردامن تمام انسانهای مشتاق بتکاند.
به امید رویش تا آسمان بندگی
خدا نگهدار
همراه دلسوزت در حلقه صالحین شهید ——-
امضاء
*** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
به نظرر من از این متن یا امثال آن یا قالب آن (نامه) می توان برای دعوت به حلقه صالحین استفاده کرد. مثلا یک شب که مثلا یک عید ملی یا مذهبی هست، بسته های کوچک شامل شکلات و نامه حلقه صالحین (با ارائه توضیحات شفاف و زیبا در مورد حلقه صالحین) آماده شود و توی محله و خانه ها توزیع شود، … و به این وسیله کودکان و نوجوانان دیگر را به حلقه دعوت کنیم.. فقط مهم است که شکل و قالب کار به زیباترین حالت باشد و شیوه انجام کار با رعایت تمام اداب و احترام و شئونات و زیبایی های صالحینی انجام شود.